Exposities in september/oktober

Benieuwd naar mijn werk en wil je het graag in het echt bewonderen? In de maanden september en oktober hangen er circa 20 schilderijen van mijn hand in De Waard van Kekerdom. Dit is een café/restaurant gelegen aan de ingang van de Millingerwaard in de Gelderse Poort en daarmee combineert een bezoekje aan deze plek zich prachtig met een fijne wandeling of fietstocht, gevolgd door een lekker kopje koffie en taart. In dit café is ook standaard een sectie van mijn kunstkaarten verkrijgbaar.

Daarnaast maak ik met deze expositie van 15t/m17 september deel uit van het 3 Oever Festival, een jaarlijks terugkerend festival in de Gelderse Poort waarbij een route is uitgelegd die middels drie pontjes de drie oevers met elkaar verbindt en onderwijl langs open ateliers en muzikale en theatrale gelegenheden voert. Een perfecte manier om het derde weekend van september te besteden!

Tot slot ben ik op 10 september, op Open Monumentendag, te vinden op een kleinschalige markt naast het Kekerdomse kerkje, waar de lokale oogst van zowel groenten als kunst wordt aangeboden. Ik sta er met schilderijen en macramé en heb daarnaast ook schmink mee voor kinderen en volwassenen die graag weer even kind willen zijn. Bovendien is er de mogelijkheid om die dag van de kerk via de oude route naar de Kekerdomse molen, eveneens nationaal monument, te lopen. Een prima mogelijkheid dus om cultuur en kunst met elkaar te combineren, kom gezellig even langs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s